Kom het verschil in boxsprings voelen en ervaren bij Beddenspecialist Topslapen in Arnhem.

Op zoek naar Boxsprings in Arnhem?
Een goed matras ondersteunt het lichaam daar waar nodig en ontlast drukpunten als heupen en schouders.
Zo voorkomt of verlicht een goed matras rugpijn en schouderklachten.
Maar de onderkant van een boxspring is minstens even belangrijk.

Pijnprikkels tijdens het slapen betekent meer draaien, vaker wakker en heel onrustig slapen, waardoor je ’s morgens niet uitgerust wakker wordt.
Minder pijn betekent dat je minder draait, minder vaak wakker wordt en dus beter doorslaapt, waardoor het lichaam en de hersenen kans krijgen zich te herstellen.
Een goed matras ondersteunt en ventileert goed en gaat daardoor lang mee, maar niet eeuwig. Leg je de matras op een slechte of verkeerde bedbodem zoals een gaatjes bodem, planken, spiraal of een niet verende boxspring, dan zal dit zeker effect hebben op het lichaam en er voor zorgen dat je niet uitgerust, of zelfs pijnlijk wakker wordt.
Kwaliteit betaalt zich uit in een goede nachtrust met minder pijn. Ga je voor een goedkopere matras en boxspring van matige kwaliteit, dan blijf je klachten houden én je bent je geld kwijt. Dubbel zuur.

3-lagen-blocksBoxsprings Arnhem

Een ergonomisch ondersteunende boxspring heeft meerdere zones; als je erop ligt zonder matras, voel je de verschillende zones met elk een andere hardheid. Deze zones ondersteunen het lichaam volledig, waardoor je in zijligging met een rechte ruggenwervel ligt.

Wilt je echt het beste voor jouw lichaam qua ondersteuning, en minder of geen pijn bij het slapen en opstaan?

Wij hebben naast matrassen die per zone, persoonlijk instelbaar zijn, ook boxsprings, waarbij de onderbox ook per zone instelbaar is. Hierdoor hebben schouders en heupen de ruimte en krijgt bijvoorbeeld de lende die ondersteuning die het nodig heeft.
Deze Blocksmatrassen van het merk Beddelicious zijn perfect op elkaar, maar vooral op jouw lichaam afgesteld.

Kom zelf het effect van goede boxsprings voelen en ervaren in onze winkel in Arnhem – centrum.