Reviews, beoordelingen en ervaringen

Reviews, beoordelingen en ervaringen

Nieuwsgierig wat de ervaringen zijn van andere klanten van Slaapwinkel.nl en van Beddenspecialist Topslapen? Lees hier de Reviews, beoordelingen en ervaringen op 5-Sterrenspecialist beoordelingen

Zeg nou zelf, je wilt voor je iets online koopt toch zeker weten dat je te maken hebt met een betrouwbare webshop!

Beddenspecialist Topslapen

Slaapwinkel.nl is DE webshop van Beddenspecialist Topslapen in Arnhem-centrum.
Daar zitten wij al sinds 1988, dus 30 jaar ervaring met het adviseren van het juiste slaapcomfort, matrassen, kussens, slaaphoudingen, dekbedden, bedtextiel en nog veel meer.

Reviews, beoordelingen en ervaringenKlantvriendelijk

Zonder ons nou echt op de borst te willen kloppen, kunnen wij wel zeggen dat wij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan.
De klant is bij ons nog echt koning.
Voor je een bestelling plaatst kun je ons altijd mailen of bellen voor het juiste advies.
Maar ook als je bestelling bij jou is aangekomen en je toch nog vragen hebt, mag je altijd contact met ons opnemen.

Specialistische kennis

Doordat wij al zo lang een beddenspeciaalzaak zijn, hebben wij ook kennis van het slapen en slaaphoudingen bij aandoeningen als verschillende vormen van Reuma, maar ook bijvoorbeeld het Ehlers Danlos Syndroom, Scoliose, enz.

Daarnaast werken wij vrij nauw samen met een
gespecialiseerde Slaapfysio  en verschillende fysiotherapeuten in en om Arnhem, maar bijvoorbeeld ook een Reumaverpleegkundige in het Rijnstate Ziekenhuis. Ook de POM revalidatie-afdeling van de Maartenskliniek in Nijmegen verkoopt onze Anti Nekpijn Pillows.
Uiteraard kunnen we de medische oorzaak niet wegnemen, maar wel verlichting geven tijdens het liggen en slapen.

Voorbeeld van Reviews, Beoordelingen en Ervaringen

Via bovenstaande link kunt u zelf lezen hoe andere klanten over ons denken.
Maar hieronder een ervaring van een klant waar we bijna van gaan blozen 🙂
——-
10 Punten, dus 5 sterren kregen wij van:
Mevrouw van der Jagt

Waarom beveelt u Beddenspecialist Topslapen-Arnhem wel of niet aan:

Ik had ergens anders een anti-nekpijnkussen gekocht (POM-revalidatie Nijmegen, red.). Ik twijfelde of ik er wel goed op lag, want na vier weken erop te hebben geslapen, kreeg ik mijn nek- en hoofdpijnklachten weer terug (jaren last van hoofd- en nekpijn enz.). Via internet kwam ik op de site van Topslapen en ik ben in eerste instantie per telefoon en email enorm goed door Mirjam Krudde geadviseerd. Ik mocht, ondanks dat ik het kussen niet bij Topslapen had gekocht en inmiddels al zes weken in mijn bezit had, mijn kussen omwisselen voor een Sensory-kussen. Ik werd in de winkel geholpen door Alexandra Winters en ook zij was enorm behulpzaam en nam alle tijd om mij het Sensory-kussen uit te laten proberen. Ook werd mij het Slaapmaatje aangeraden, maar in eerste instantie voelde die niet goed aan. Na twee weken ben ik toch teruggegaan naar de winkel om het Slaapmaatje aan te schaffen en werd daar geholpen door Mirjam en Alexandra, die mij beiden opnieuw heel erg goed en uitgebreid hielpen en adviseerden. Deze winkel krijgt van mij een heel groot compliment!!! De klant is nog koning hier!!!

Verbeterpunten:

Blijf zo doorgaan!!!