Garantie en Retour Zenden

Retour zenden

Als u iets koopt wil u natuurlijk ook weten hoe het zit met de garantie en retour zending als er onverhoopt iets niet zou kloppen.

Kussens die zonder onze moltons zijn gebruikt, kunnen ivm hygiene NIET retour gezonden worden.
Het Slaapmaatje, Slaapmaatje XL, For-U-Body pillow Junior en Senior kunnen ivm hygiene nooit retour gezonden worden, wij kunnen bijvoorbeeld niet controleren of iemand naakt, met nachtkleding of ondergoed aan heeft geslapen. Dit geldt tevens voor , hoeslaken en moltons die uit de verpakking zijn.
Tenzij u bij het uitpakken direct een beschadiging opmerkt. Neem dan meteen contact met ons op. Het liefst telefonisch, maar buiten winkel openingstijden kunt u het beste een email met foto van het probleem sturen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.
Bewaar dan altijd alle verpakkingsmaterialen.

Opruiming en garantie en retour zenden

Producten die in de opruiming zijn gekocht kunnen nooit retour worden gezonden. Tenzij er bij onvangst direct een duidelijk defect/mankement geconstateerd wordt, maak dan foto’s en neem direct per telefoon of email contact met ons op.  Bewaar alle verpakkingsmaterialen.

Bewijs van het terugsturen

Stuurt u een product terug? En raakt het product kwijt of beschadigd? Dan dient u wel de kosten te betalen. Daarom is het verstandig om te vragen naar een ‘bewijs van ontvangst’ als u iets terugstuurt. U vraagt dit bij het postkantoor of de koeriersdienst. Als het product bij ons is aangekomen, dan krijgt u in dat geval hiervan van post.nl of de koeriersdienst een bewijs. Het is handig om dit bewijs te hebben bij kwijtraking tijdens transport/bezorging.
Een andere mogelijkheid is een pakketje via het postkantoor te verzenden met tracktrace-code, zo is altijd te achterhalen waar het pakketje is.

Een brievenbuspakketje is NIET meer traceerbaar, ondanks de tracktrace-code die u krijgt.

U betaalt altijd zelf de verzendkosten voor het terugsturen van het product!!!

Hoe stuur ik het product terug?

Er zijn verschillende manieren om uw product terug te sturen. Heeft uw product een grote waarde? Dan kunt u het bijvoorbeeld ook verzekerd terugsturen. Vraag bij het postkantoor of koerierdienst wat de kosten hiervoor zijn.

Garantie

U hebt recht op een goed product. In de wet staat dat een product deugdelijk moet zijn. U dient het product een bepaalde tijd op een normale manier te kunnen gebruiken.
Hoe lang moet een product meegaan?

Hoe lang een product mee moet gaan, hangt natuurlijk af van het soort product. Een wasmachine gaat bijvoorbeeld langer mee dan een mp3-speler.
Wanneer voldoet een product niet aan de verwachtingen?

Een product voldoet niet aan de redelijke verwachtingen, en is dus ondeugdelijk als het product niet goed is. Maar niet alle problemen maken een product ondeugdelijk. Bijvoorbeeld als een product is versleten, is het niet ondeugdelijk. Dat hoort er bij. Een auto moet u bijvoorbeeld onderhouden. Dat geldt ook voor sommige elektronicaproducten, zoals bijvoorbeeld een espressoapparaat. Maar ook een matras of kussen heeft bescherming nodig van bijvoorbeeld een molton die regelmatig gewassen moeten worden. En een waterbed heeft onderhoud en reiniging van binnen en buiten nodig.
Hebt u een product verkeerd gebruikt, niet goed onderhouden of hebt u een product beschadigd? En is het product daardoor kapot gegaan? Dan bent u zelf aansprakelijk voor de kosten van reparatie of om een nieuw product zelf te betalen.

garantie en retour zenden